maat outdoortrui blauw L Regatta rhoswen volwassenen 64wxqP8Rt

Rieker Instappers Cognac Rieker Rieker Instappers Cognac Cognac Instappers Z70x08

Heeft u last van nachtelijk zweten (nachtzweten) en wilt u daar graag vanaf? Bij Lavital snappen wij dat maar al te goed. Sterker nog; de kans is groot dat wij u ervan af kunnen helpen. De oplossing ligt namelijk dichterbij dan u denkt.Mackayla Regatta Dames Shirt Dames Regatta Mackayla Blauw Regatta Shirt Mackayla Blauw Shirt wZHx5qvxt

Nachtelijk zweten is een veel voorkomend probleem. Ieder mens transpireert in beperkte mate tijdens de nacht. Door te zweten zorgt ons lichaam ervoor dat het niet oververhit raakt. Zweten is namelijk een natuurlijk koelsysteem en doet het lichaam om af te koelen zodat we een constante temperatuur van rond de 37 graden behouden.

Een gemiddelde nacht is goed voor 0.25 tot 2 liter vochtverlies door middel van nachtelijk zweten. Als de hoeveelheid zweet de nachtrust beïnvloed is er sprake van overmatig nachtzweten. Wat vervelende gevolgen kan hebben.

Oorzaken nachtzweten

Wat zijn nu precies de oorzaken van nachtzweten? Misschien heeft u elders op internet al eens gezocht naar de oorzaak van nachtzweten en heeft u inmiddels diverse oorzaken afgestreept. Wat ons opvalt is dat er door 

38 Maat Blauw Crocs Donker roze Unisex Slippers wit qFxSn1TZ4c

verschillende websites naar lichamelijke of omgevingsgerelateerde oorzaken van nachtzweten wordt gekeken. Ziekte, hormonen, stress, het klimaat waarin men slaapt etc. Dit zijn factoren die zeker van invloed kunnen zijn van de mate van nachtelijk zweten en ook zeer zeker onderzocht dienen te worden. Maar één van de meest voorkomende oorzaken van nachtzweten is dichterbij dan u denkt.

Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij stilgestaan dat het matras waarop u slaapt hoogstwaarschijnlijk grotendeels uit synthetisch latex (plastic) bestaat? Latex werkt als een spons en heeft de eigenschap om vocht en warmte vast te houden. Als vocht en warmte niet goed gereguleerd wordt, kan het ertoe leiden dat er een broei-effect ontstaat. Het gevolg is dat het lichaam juist nog meer gaat zweten om af te koelen. We kunnen dus eigenlijk concluderen dat nachtzweten door een latex matras juist wordt gestimuleerd.

Wat zijn de gevolgen van nachtelijk zweten?

Slapen is bedoeld om het lichaam tot rust te laten komen. Het is daarom van groot belang dat het lichaam tijdens de nacht zo veel mogelijk met rust wordt gelaten. Hierdoor kunt u fit en vol energie aan een nieuwe dag beginnen.

Als de nachtrust met regelmaat verstoort wordt, door bijvoorbeeld nachtzweten, dan kan het lichaam zelfs chronisch oververmoeid raken. Waardoor we prikkelbaar, gevoeliger voor stress, minder scherp en bovendien minder fit zijn overdag. Dit gaat helaas ten kosten van de kwaliteit van leven, hoewel de oplossing vrij simpel kan zijn.Maat Poloshirt Xxl Slim Casual 201006 Tricorp fit Dames Lime BRqwnzHv

De oplossing tegen nachtzweten

Wat biedt nu écht de oplossing tegen nachtzweten? Een bed dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke materialen die met ons lichaam mee ademt. Bij Lavital zijn wij ervan overtuigd dat natuurlijk slapen op biologische matrassen en boxsprings de oplossing is om nachtelijk zweten te verhelpen. Uiteraard is de oplossing niet dat u helemaal niet meer gaat zweten tijdens de nacht. Maar door materialen te gebruiken die vocht en warmte reguleren is het niet meer broeierig en klam in bed en wordt u niet meer badend in het zweet wakker. Wij helpen u graag aan een bed op maat dat in zijn geheel is vervaardigd van natuurlijke materialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuur zuivere biologische materialen zoals wol, katoen, vlas, kamelen wol en paardenhaar.

Natuurlijke materialen ademen volop waardoor er dus koelte is wanneer je het warm hebt en warmte wanneer je het koud hebt. Een bed dat zich aan uw lichaam aanpast.

Koel in de zomer, warm in de winter

De natuurlijke materialen die wij in onze bedden gebruiken bestaan uit vezels die hol zijn van binnen. Vocht en warmte worden hierdoor gemakkelijk opgenomen. Zo is wol een niet te evenaren product qua warmtegeleiding, vastheid, fijnheid, veerkracht, elasticiteit en vochtregulatie. Het neemt tot een derde van zijn nettogewicht aan vocht op, zonder nat aan te voelen en zijn overige eigenschappen te verliezen. Van nature heeft wol een gelijkmatige luchtverdeling.

Het verschil met plastic of latex matrassen is dat latex als een spons werkt en juist vocht en warmte vasthouden. De holle natuurlijke vezels zijn juist ontwikkelt om vocht en warmte te reguleren. Dat is precies de functie en eigenschap van paardenhaar en wol op bijvoorbeeld een paard of schaap. Reguleren betekend dat het opgenomen vocht ook weer losgelaten wordt.

De natuurlijke materialen in uw matras reguleren zich geheel op basis van uw lichaamstemperatuur en de omgevingstemperatuur. Een Lavital-bed biedt u dus altijd een aangename lichaamstemperatuur, waardoor nachtzweten wordt voorkomen. Het mooie is; hier hoeft u verder niets voor te doen. Alleen maar lekker te gaan slapen.

Ook lekker slapen?

Mountain wmns maat Trs rood M Regatta outdoorbroek volwassenen 54F4qw

Onze natuurlijke bedden worden volledig op maat gemaakt met de materialen – en volgens de maten – die u wenst. Wilt u de nacht doorkomen zonder transpiratie, op een bed dat u het comfort geeft dat u verdient?

Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. roze Maat 38 Crocs wit Unisex Slippers Blauw Donker

Nachtelijk zweten – Lavital heeft de oplossing
4.5 61Slippers Blauw roze Crocs Unisex Donker 38 Maat wit waarderingen
Maat wit Slippers Crocs roze Donker Blauw 38 Unisex
roze 38 wit Blauw Crocs Maat Slippers Unisex Donker
BACK
Paste your AdWords Remarketing code here
Maat 46 Racersportschoenen Adidas Mannen Lite Zwart Cloudfoam OxfgAg
Maat Unisex 38 Blauw Donker wit roze Crocs Slippers